Et nytt badrum i bostadsrätten

Hej alla,

Mitt badrum var i stort behov av en uppgradering. Ingenting var någonsin gjort sedan huset byggdes för 50 år sedan. Så gammal är inte jag, har bott i lägenheten här i Linköping ett år, det är den första lägenheten jag äger i mitt 27-åriga liv. Hade sparat till kontantinsatsen men för denna renovering fick jag ta ett lån men det var det värt eftersom min lägenhet har stigit i värde efter denna renovering. Nu vill jag höra vad ni tänker om badrum och vilken stil ni tycker bäst om!

Jag har alltid velat ha ett badrum med minimalistiskt utseende. När jag klurade på hur det skulle se ut tog jag inspiration från Pinterest och märkte att det fanns många badrumsdesigns med rena linjer. Om du dessutom vill renovera ditt badrum utan att råna banken kan du också kolla in badrumsidéer på Ikea.

Nu ska vi sätta igång…

Snickaren rev upp alla väggar på en måndag och det var inga vattenskador under ytskikten. På tisdagen kom kaklet direkt från fabriken På onsdagen las golvet och spegeln sattes upp. Jag köpte också nya lampor – de var väldigt billiga eftersom de var lite skadade, men man kunde inte se skadan när jag satte upp dem. På fredagen var allt klart men den nya toaletten hade inte levererats i tid och jag kunde ju inte var utan toa i mitt badrum hela helgen så snickaren tog firmabilen och åkte och hämtade toan och satte in. Nu har jag mina drömmars badrum och kan inget mer säga än att om det är någon av er som funderar på att skaffa ett splitter nytt våtutymme så borde ni vända er till samma företag som jag vände mig till för där har de stor kompetens inom det här området. Hej på er för den här gången och vi hörs snart igen!