Botox och andra skönhetsbehandlingar

God eftermiddag, god eftermiddag! Ett nytt inlägg står på schemat idag, så här sitter jag nu och skriver. Först skulle jag vilja önska er välkomna hit, jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en fin dag än så länge. Nu tillbaka till inlägget, min tanke är att snöra in mig på skönhetsbehandlingar och främst botox. Dels kommer jag prata om skönhetsbehandlingar och botox rent generellt, dels kommer jag prata närmare om botox i Helsingborg med omnejd.

När jag säger skönhetsbehandlingar inkluderar jag fillers, botox, naglar, ögonbryn och fransar, hårbehandlingar och liknande. Min syn på skönhetsbehandlingar är när man genomgår en behandling där resultatet gör något med ditt utseende, likt fillers, klipp och färgning samt lashlift med mera. Gemensamt för dessa är att de gör något med ens utseende, på gott och ont. Sedan vad gäller skönhet och vad det är, det är enbart upp till den enskilde individen. Jag avgör vad som är skönhet för mig, du avgör vad skönhet är för dig och så vidare. Det innebär att skönhet kan se väldigt olika ut beroende på vem man frågar, det är också en stor anledning till att vi människor ser så olika ut. När det kommer till skönhetsbehandlingar tycker jag det är viktigt att man genomgår dem för sig egen skull, inte för att man ska leva upp till det någon annan tycker är snyggt. Skönhetsbehandlingar ska du enbart gå igenom för att du själv vill det.

Som jag sa i inledningen ska jag ju även prata lite närmare om botox i Helsingborg, men det kommer bli väldigt kort. Jag vill nämligen egentligen bara tipsa er om ett företag som ni kan vända er till ifall ni är intresserade av att göra botox i Helsingborg med omnejd. Företaget heter Aspevalls Estetiska, det är ett företag som arbetar med allt från botox och fillers till mesoterapi och ljusterapi.