En fantastisk frisörsalong i Vasastan

Hej igen mina fina och underbara följare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Ni är många som har haft frågor och funderingar kring mitt hår och även bett om tips på bra frisörsalonger i Vasastan med omnejd. Jag tänkte därför idag tipsa er om den salong som jag de senaste gångerna har besökt. Beauty by us AB heter företaget och jag fick faktiskt detta företag som tips utav en kollega till mig som alltid har så fint hår. Jag har aldrig riktigt haft en frisör som jag känt mig helt nöjd med tidigare, utav har ofta testat på nya frisörsalonger. Jag kände verkligen att Beauty by us AB var ett pålitligt företag som jag ville ge en chans. Jag blev under mitt första besök otroligt nöjd med den hjälp och service som Beauty by us AB gav mig, och jag kände mig riktigt nöjd och fin när jag gick från salongen. Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag hittat en salong som jag verkligen tycker om. Beauty by us ABs personal är erfarna och duktiga, och arbetar mycket utefter sina kunders önskemål och behov, för att man som kund ska kunna bli så nöjd som det bara går. Jag har nu besökt Beauty by us AB flera gånger, och blir alltid lika nöjd med mitt hår.

Personalen arbetar dessutom väldigt mycket med kundservice, vilket känns riktigt kul och tacksamt. De är alltid väldigt trevliga och får en att känna en trygg och bekväm hos Beauty by us AB som företag. Jag kommer definitivt att fortsätta vända mig till just Beauty by us AB, då detta nu är det enda företag som jag känner att jag kan lita på när det kommer till mitt hår. Jag vill verkligen starkt rekommendera er läsare att anlita Beauty by us AB, ifall ni befinner er i Vasastan med omnejd. 

Du gillar kanske också...